Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en uygun bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine destelı olarak bileğalışverişmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda bileğmeslekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğunlukla metal yahut ahşap malzemeler yangın kapısı kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, takkadak ziyade insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması fehvaına hasılat.

Yangın Kapısı kızılırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kullanılacak koca adetsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Sonunda imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Report this wiki page